Üretim

Tüm gıda sektöründe olduğu gibi “baklavalık sade yağ” sektöründe de hijyen, kalite, nitelikli hammadde, güvenli üretim vazgeçilmezdir.
Ürün kalitesi üretin ilk aşaması olan hammadde tedarikiyle başlar. Öncelikle iyi hammadde yani süt temin edilir. Tereyağı üretme süreci zorlu bir yolculuktur. Organik ve kaliteli ürün isteniyorsa zorluk derecesi artacak demektir.
Ürünlerimiz; baklava sektörü başta olmak üzere pastane, catering ve gıda üreticileri tarafından tercih edilmektedir.
Sadeyağ başta olmak üzere süt ürünleri üretimi hassasiyet ve özen ister. Bozkan Sade Yağları, 350 m2 kapalı alanda son teknolojiyle donatılan makine parkuruyla baklavalık sade yağ, tereyağı ile Van Otlu Peyniri üretim ve ambalajlama işlemlerini el değmeden gerçekleştirmekte ve sektörün hizmetine sunmaktayız.

MENU